Speciale i

Audi, Mercedes & VW​

audi     mercedes     vw

​​

Mandag til fredag: 8 - 17

Lørdag åbent efter aftale.

Søndag åbent 13-16

Keld E. Andersen

Indehaver af K. Andersen Automobiler

Startede sin karriere i bilverdenen i 1988, som "fejedreng" og senere i mesterlære som mekaniker. Værkstedet gav rig mulighed for at prøve kræfter med alt hvad faget kan byde på. Efter at være blevet udlært fik han tilbudt job hos et andet automobilværksted hvor han tilbragte 1 år. Interessen for bilhandel var blevet større, da han sideløbende med arbejdet på værkstedet også klargjorte og solgte biler.


Herfter fik han mulighed for at dyrke salgsfaget til bunds sammen med mekanikerjobbet i den følgende årrække hos Opel Bogense, herunder de sidste 2 år som sælger. Lysten til at prøve kræfter med et større bilhus begyndte at spire, og da SMC Odense søgte en sælger, fik han jobbet.


Dette medførte en spændende og meget lærerig periode med alt indenfor salg/leasing/finansering mm. Tiden hos SMC satte sine positive spor og er grunden til at firmaets speciale er VW & Audi. Ideen og lysten til at starte egen forretning var dog altid til stede, og da en attraktiv ejendom blev sat til salg, førtes ideen ud i livet fra august 2003.​

K. Andersen Automobiler

Sunekær 2, 5471 Søndersø

Keld Andersen - 40 71 44 34

Brian Madsen - 40 26 09 84